Sök
Foder
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
17 Dec

Förstärkning i Växtodlingsteamet

Vi söker dig som  har intresse och erfarenhet av lantbrukets affärer
En av våra kollegor går vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu förstärkning. Som kollega i växtodlingsteamet kommer du att ha stor variation i ditt arbete. En av dina arbetsuppgifter blir att, tillsammans med produktchefen för spannmål, driva och utveckla vår inköpsaffär i spannmål. Därför är det naturligt att du har ett stort intresse för spannmålsaffären, men också god kunskap inom växtodling är viktigt. Du kommer även att arbeta med övriga växtodlingsförnödenheter och ha daglig kontakt med kunder och kollegor inom växtodling. Du kommer att vara involverad i hela affärskedjan, från lantbrukare, via våra spannmålsanläggningar, till slutkund. Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket kunskap som tillsammans skapar en stimulerande arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
Bygga långsiktiga relationer
Driva och utveckla våra spannmålsinköp
Vara support och behjälplig med information, kunskap och strategier till våra växtodlingssäljare
Rådgivning och försäljning av växtodlingsprodukter till växtodlare

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, utåtriktad och bra på att skapa goda relationer med människor. Du är lyhörd för våra kunders och kollegors önskemål och kan omsätta detta i vår affär. Du kan göra marknadsmässiga analyser och dra slutsatser som kan leda till snabb handling. Du tycker om att göra affärer, är målmedveten, resultatinriktad och ansvarskännande. Du trivs med självständigt arbete såväl som att tillhöra ett sammansvetsat team.

Kvalifikationer
Du har god kännedom om villkoren inom lantbruket och har relevant akademisk utbildning. Agronom, Lantmästare eller annan liknande utbildning. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom spannmålshandel och/eller god kunskap inom växtodling, till exempel via rådgivning eller försäljning kombinerat med ett stort intresse för spannmålshandel. God IT-vana och kunskap i engelska krävs i tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid med placering på vårt kontor i Kristianstad.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021 till erik.wildt-persson@klf.nu
Ansökningar hanteras löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Wildt-Persson, VD/Produktchef spannmål på 044-28 52 04