Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
13 feb

Johan Yngwe – nyanställd på KLF

Den 1 februari fick KLF en nyanställd i Johan Yngwe.
Johan kommer att ta över efter Göran Rosenqvist som produktchef mineralgödsel och utsäde. Göran, som i många år varit anställd på KLF, kommer att arbeta kvar i företaget ett tag framöver, och kommer succesivt lämna över till Johan.

Johan är 36 år och bor tillsammans med sin fru Nina på en avstyckad gård utanför Bjärsjölagård. Han är utbildad agronom och har under de senaste nio åren, innan anställningen på KLF, arbetat med försäljning av lantbruksmaskiner. Fritiden ägnar han framför allt åt att tillsammans med sin syster driva familjegården med cirka 75 ha växtodling.