Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
15 feb

Susanne Meijer finns inte längre med oss

Måndagen den 13 februari nåddes vi på KLF av beskedet att vår kära kollega Susanne Meijer hade avlidit.
Susanne började arbeta på KLF under hösten 2016 som grisfodersäljare men har även tidigare varit anställd hos oss. Susanne var fram till KLFs förvärv av Knislinge Lagerhusförening, företagsledare i Knislinge.

Vi är många kollegor, kunder, vänner och bekanta som kommer att sakna Susannes härliga personlighet, hennes fart och fläkt och hennes ihärdiga optimism. Det blir ett stort tomrum att fylla, men med gemensamma krafter skall vi försöka förvalta det Susanne hann påbörja.

Våra tankar går nu framför allt till Susannes familj, nära och kära.