Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
20 jul

Vi behöver säsongspersonal till våra spannmålsmottagningar

Kommande veckor kommer vi ta emot ca 150 000 ton spannmål på våra fyra spannmålsanläggningar i Åhus, Karpalund, Rödaled och Knislinge. För att klara av detta behöver vi extrapersonal till hjälp och vi söker därför Dig som behöver ett jobb under perioden augusti till mitten av september.

Vi behöver hjälp med torkning av spannmål i silo samt att stå i spannmålsmottagningen där du kommer ta emot spannmålsleveranser från våra kunder, hantera vågutrustning och provtagning. På våra spannmålsanläggningar är vi ett glatt gäng som alla hjälps åt för att ge våra lantbrukare den bästa servicen under skörden.

Du ska vara social, trevlig, hjälpsam och noggrann samt ha datorvana. När det är högtryck är det ett intensivt tempo som kräver att man är arbetsvillig. Viss kunskap i lantbruk kan vara bra men inget krav. Du ska ha fyllt 18 år

 

Kontakta någon av våra siloansvariga:

Jörgen Lindell, Åhus. 044-285265

Tommy Nilsson, Karpalund, Rödaled & Knislinge. 044-285292