Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
27 mar

Kontrakt i spannmålsskörd 2018

Vintern ser ut att hålla sitt grepp ännu ett tag, med följden att vårbruket blir sent och utdraget, och en viss osäkerhet fortfarande råder kring höstgrödornas övervintring. Trots att det i nuläget känns avlägset, kommer det att bli en spannmålsskörd i år igen.

Under de närmsta veckorna kommer KLF att skicka ut spannmålskontrakt samt vår Skördeguide till alla våra spannmålsleverantörer. Du har fram till den 31 maj på dig att teckna kontrakt hos oss och därmed hinner du i lugn och ro att bedöma grödornas utveckling innan kontraktet skickas in.
Tecknar du innan den 31 maj får du också ett kontraktstillägg på 3 kr/dt, inte bara för den tecknade volymen utan för all spannmål du levererar på ditt skördekontrakt.
Denna kontrakteringsmodell är trygg och flexibel och säkrar ett bra pris för hela din levererade spannmålsskörd.