Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
24 apr

KLF söker säsongsarbetare till nattskift

Silooperatör

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär i huvudsak processtyrning av spannmålstork och övervakning av maskiner. Det ingår även provtagning och rengöring enligt vårt ISO-system.
Vi söker någon med blick för ordning och reda samt är beredd på att arbetet ibland kan vara fysiskt. Vi tänker att du har någon form av teknisk bakgrund eller går en teknisk utbildning idag om du inte har erfarenhet av arbetet sedan tidigare.

Vi har några platser kvar på olika tjänster till vår spannmålsmottagning i augusti. Alla nattskift med upplärningsperiod under dagtid.
Det finns även möjlighet att under sommaren arbeta dagtid med förberedande arbete. Arbetsdriften under säsong är skift- och nattarbete.

Personliga egenskaper:
Som person är du positiv, utåtriktad och bra på att skapa goda relationer med människor.
Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga och stor flexibilitet.

Kvalifikationer:
B-körkort
God datorvana
Noggrann och kvalitetsmedveten
Ansvarskännande och god initiativförmåga

Önskvärt:
Processvana

Ansökan:
Välkommen att skicka din ansökan senast den 14 juni 2019 till tomas.bladh@klf.nu

Frågor:
För mer information kontakta Tomas Bladh på 044-28 52 82

 

KLF, Kristianstadsortens Lagerhusförening, är en ekonomisk förening som ägs av 730 lantbrukare i Skåne och Blekinge. Vår omsättning uppgår till cirka 600 mkr och vi är 26 anställda. Vi säljer foder, utsäde, mineralgödsel, växtskydd, olja och plast kombinerat med en hög grad av rådgivning och service. Vi köper in cirka 150.000 ton spannmål årligen som säljs både inom landet och på exportmarknaden. KLF är medlem i DLA-gruppen och gruppen omsätter tillsammans cirka 40 miljarder kronor.