Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
7 aug

Mats Bengtsson – nyanställd på KLF

Den 29 juli hälsade vi Mats Bengtsson välkommen till KLF.
Mats ska ta över efter nuvarande platschefen i Åhus, Jörgen Lindell, som så småningom kommer att gå i pension. Jörgen kommer att arbeta kvar i företaget ett tag framöver och kommer succesivt att lämna över till Mats.

Mats bor idag i Lönsboda men är från Kristianstad dit han planerar att flytta tillbaka. Han har lång erfarenhet av olika industriella processer från Lyckeby Stärkelse och Stora Enso Nymölla Bruk. Mats har båda fötterna i myllan från sin uppväxt och kommer senast från en anställning som platschef på BLS Plating i Lönsboda.

Vi hälsar Mats välkommen i vårt gäng och ser fram emot att lära känna honom!