Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
29 maj

KLF söker växtodlingssäljare till Blekinge

Vi söker dig som har ett stort intresse av lantbruk och växtodling
Du ska tycka om att göra affärer, jobba nära våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Arbetet är självständigt så du behöver ett eget driv och tycka om att själv planera din arbetsdag.
Samtidigt ingår du i ett sammansvetsat team av kollegor med mångårig kompetens och tillsammans skapar vi en stimulerande arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att skapa och utveckla goda affärsrelationer med våra kunder. Du arbetar i vårt växtodlingsteam där du får ansvar för både försäljning och inköp av insatsvaror till växtodlingen och driver inköpen av spannmål hos dina kunder. Dina dagar består av rådgivning samt att hitta lösningarna till våra växtodlingskunder, framför allt i Blekinge, genom kundbesök, telefon och kundträffar.

Som person är du positiv, utåtriktad och bra på att skapa goda relationer med människor. Du är lyhörd för våra kunders önskemål och värdesätter hög och snabb service. Du trivs med självständigt arbete såväl som att tillhöra ett sammansvetsat team. Du gillar att göra affärer och är samtidigt målmedveten och resultatinriktad.

Vi ser helst att du är lantbruksutbildad, gärna Lantmästare eller annan relevant utbildning. Du får gärna ha erfarenhet från försäljning och/eller rådgivning men det är inget krav. Det är ett plus om du är bekant med vårt verksamhetsområde.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Vi kan komma att tillsätta tjänsten löpande och du är välkommen att skicka din ansökan senast den 5 juni till erik.wildt-persson@klf.nu

Frågor
För mer information kontakta Erik Wildt-Persson, 044-28 52 04.