Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
10 nov

Malin C. Slåtterman går hem efter trogen tjänst på KLF

Malin C. Slåtterman har bestämt sig för att gå i pension, varför hennes tjänst som Produktchef foder nu går ut på annons.

Malin började på KLF i juni 2015 och har sedan dess, tillsammans med våra fodersäljare, vurmat och tagit hand om våra kunder på fodersidan.
Hon har ännu några år kvar till den ”verkliga” pensionsåldern så vi kollar vad Malin har att säga om sin annalkande ledighet.

-”Varför går du i pension redan vid 63 års ålder?”
Den frågan har jag fått av flera sedan jag efter lång betänketid beslutat mig att gå i pension till sommaren 2022.
Går jag FRÅN någonting eller går jag TILL någonting? Det vet jag knappast själv, men mitt beslut är väl genomtänkt, inget man beslutar på en kafferast, säger Malin.

-Jag har väldens bästa arbetskamrater som jag kommer att sakna, liksom alla kundkontakter.
Mitt arbete är både roligt och varierande och jag har inte tröttnat på foder trots att jag arbetat i princip heltid inom samma bransch sedan 1985.
Samtidigt har jag många intressen utanför jobbet, intressen jag vill ska få ta mycket mer av min vakna tid än vad jag har möjlighet till idag.

-Men jag ska inte sluta ännu, det är full rulle under ytterligare ett halvår. Lagom till björken slår ut kommer jag att gå hem.

KLF hoppas nu på att hitta en värdig ersättare till Malin att ha i vårt gäng och vi hoppas att Malin får leva ut sina intressen fullt ut.
Kanske vi får se ett litet microbryggeri i Mosslundatrakterna framöver eller blir det upptäcktsresande runt om i världen?
Det får framtiden utvisa.

Malin under havsnivå

 

Malin synar haj