Sök
Foder
Nyhet
Spannmål
Foder
Växtskydd
Utsäde/gödsel
Olja
Plast
Om oss/Kontakt
Bakåt
Klicka på det område ovan du vill ha mer information om.
23 okt

Växtodlingssäljare på Österlen

Brinner du för att jobba med växtodling? Då har vi tjänsten för dig! Vi kan erbjuda en spännande tjänst där den ena dagen sällan är den andra lik. Du kommer att vara en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra växtodlingskunder. Därför kommer dina goda kunskaper inom växtnäring, växtskydd och utsäde väl till pass men även ditt intresse för spannmålsmarknaden då du får ansvar för helheten i affären. Du tillsammans med våra kunniga växtodlingssäljare bildar ett härligt team och tillsammans med resten av dina kollegor skapar vi en stimulerande och rolig arbetsplats.

Under din arbetsdag kommer du bland annat att jobba med att skapa och utveckla goda affärsrelationer med våra kunder. Du arbetar i vårt växtodlingsteam där du får stort ansvar för försäljning av insatsvaror till växtodlingen och driver inköpen av spannmål hos dina kunder. Dina dagar består av att ge råd och hitta lösningar till våra växtodlingskunder genom kundbesök, telefon och kundträffar.
Bra grundläggande kunskap inom växtodling tillsammans med en god förmåga att skapa långsiktiga relationer med våra kunder är viktiga egenskaper för att lyckas.

Vi som jobbar på KLF är glada och positiva personer som tillsammans skapar en härlig arbetsplats. Vi är nära våra kunder och är lyhörda för deras önskemål och drivs av att omsätta detta i vårt dagliga arbete. Vi kollegor hjälps åt med olika arbetsuppgifter och därför utvecklas vi hela tiden i vårt arbete. På så sätt skapar vi en stimulerande arbetsplats där vi trivs mycket bra.

Visst låter detta som jobbet för dig! Du är välkommen med din ansökan via e-post till erik.wildt-persson@klf.nu
Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 november. Är du rätt person anställer vid dig på direkten, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Jonas Yngvesson, produktchef på 044-28 52 07 eller VD Erik Wildt-Persson på 044-28 52 04.